Post by ciolapriafubi on Feb 15, 2022 7:40:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beat Racing:Car \u0026 EDM ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beat Racing:Car \u0026 EDM IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpjas ģenerators visi ▞▞▞
▞▞▞ Beat Racing:Car \u0026 EDM 2022 version ▞▞▞
Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds Simulácie wdpt
Beat Racing:Car & EDM מוזיקה sgcx
Nav dziesmas Es esmu jātnieks 👎
Es domāju, ka tas ir ok, bet ir dažas dziesmas, kuras es vēlētos, lai būtu, piemēram, BTS vai pat BLACKPINK vai STRAYKIDS, vai TWICE, vai ITZY vai ONEUS vai ATEEZ, varbūt pat DREAMCATCHER.
Grafika ir laba, un spēle ir jautra, taču ir pārāk daudz lietu, kas to pilnībā sabojā. Pirmkārt, tā ir spēle ar vienu sitienu, un, lai turpinātu, jums ir... jūs uzminējāt, noskatieties garu reklāmu! Visticamāk, jūs to darīsit 3 reizes katrā spēlē. Un spēles vadība ir patiešām jutīga un sava veida raustīšanās, kas var patiešām kaitinoši. Tas varētu būt arī mans viedoklis, taču dziesmu saraksts ir diezgan vājš, un nav iespēju izmantot savu mūziku vai straumēšanu, kas rada vilšanos.
Man patīk šī spēle 😍😍 spēlē ir daudz dziesmu tāpēc man pārāk patīk pat mans mazais brālis arī spēlē šo spēli esmu ļoti apmierināta ar šo spēli 😊😊
Es domāju, ka tas ir labi, bet, lūdzu, noņemiet reklāmas, lūdzu
Šīs spēles ir tiešsaistē
Hei, hei, šī spēle ir laba un viss, BET ADD PILNĪBĀ MELOJA, VIŅI TEICA, ka jūs MĀCĀSIES DZIESMU DAŽĀDĀS VALODĀS UN IELIECIET BTS UN Anime tēmas dziesmu
Tā ir laba, un man patīk, ka tur dzied
Ļoti laba spēle
Jums ir labs spēles laukums
Sveiki, ir grūti uzstādīt
Stulbi ar DAUDZ reklāmām
tas ir tik stulbs, ka tā atpaliek
Tas neļaus man rādīt reklāmas par lietām
Tā ir ļoti laba spēle, un man šī ļoti patīk, un man tā patīk ❤❤
Dažas dziesmas NAV oriģināli izpildītāji, un tas mani ļoti kaitināja
Sveiki, mani sauc Mustafa, es to mīlu
Man ļoti patīk spēle, jo īpaši skaņas efekti, bet vadība ir tik jutīga, lai gan es to jau noregulēju uz zemu. Es nevaru izbaudīt spēli tā dēļ! Lūdzu, veiciet dažus pielāgojumus. Man ļoti patīk lietotne, tāpēc, lūdzu, pielāgojiet vadību
labi, ka ir tik daudz reklāmu. Es nevaru spēlēt taisni,... 😐 tāpēc novērtēju ar 3 zvaigznēm srry
Tā ir tik slikta, ka man šī spēle nekad nepatīk
visu laiku sliktākā lietotne peroidbitch🖕
šī spēle ir sūdīga
Diezgan forša mūzika!❤
Hunnyilin
Automašīnas dzīvē neizskatās kā tās. Piemērs: Reventon izskatās pēc Aventador, LaFerrari tā neizskatās, Murcielago izskatās pēc Miura utt. Un arī reklāmu ir par daudz.
Tas bija diezgan slikti, ne lieliski, bet ne slikti man nepatīk, kā brauciens pārvietojas kopā ar automašīnu, un man arī nepatīk klikšķēšana, kad nosit kādu no sitieniem un sitieni ir izslēgti ar vibrāciju
Jēē😉!!
Šī spēle ir tik jauka
Paldies par šo spēli tās op
Dhd
Es spēlēšu ☺☺