Post by ciolapriafubi on Feb 15, 2022 7:52:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dead Ahead: Zombie Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dead Ahead: Zombie Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ lõpmatute punktide häkkimine ▞▞▞
▞▞▞ Dead Ahead: Zombie Warfare 2022 version ▞▞▞
See on olnud tõesti hea mäng; õiglane, tasakaalustatud ja pakkus mängijatele võimalust lihvimise teel kogu vajaminev kuld valmistada. Nüüd on Austin, rahakorjamise tulistaja, närvidele tehtud ja põlluharimine on praktiliselt võimatu. Rahapakid kasutute nahkade ostmiseks on meeletult kallid ja raha jahvatamine ÜHE naha saamiseks võtab kuid ja kuid. Lisaks tundub, et selle mängude arendamine on peatunud. Selle asemel, et pakkuda kasutajatele uut sisu, nad lihtsalt muudavad mängu. Milline nali!
See mäng võiks olla parem, kui kogu jahvatus ei oleks Nessary ja suurem kütusepaak oleks tore, muidu tundub mäng hea.
Paywals kõikjal või saada rdy aasta aega lihvima, et saada põhilised asjad. Ja viimaste värskenduste ja meeskonnasünergiaga unite skinidega on see veelgi hullem, kuna te ei saa nende eest raha muul usaldusväärsel viisil kui $$$
Äärmiselt tasuv, et "võita". (Alustuseks peaaegu üldse mänguviis) 24h võltsitud piiratud aja taimerid FOMO kasutamiseks. Lihtsalt nõme
Suurepärane
See mäng on hea ja ma saan aru, et nad üritavad omada, kuid ma desinstallin mängu, sest viimati mängides on nii raske ühikuid hankida ja rahasüsteem tuleb parandada, on nii raske, et saaksin endale midagi lubada. ei ole nii raske hankida lihtsaid üksusi, mille ma just desinstallin, sest preemiasüsteem ei tundu teiste mängudega võrreldes kuigi rahuldust pakkuv
Plussid: väga sõltuvust tekitav; korralikud animatsioonid; püsivad igapäevased kingitused / Miinused: tasakaalustamata võitlusrežiim (koefitsiente reguleerivad küsitavad algoritmid); napid koefitsiendid igapäevaste kingituste puhul (raha saate harva); VÄGA KALLID ühikud/kirstud/nahad/jne (mikrotehingud pole üldse mikro).
Iga huvitav mäng, millest keegi võib tõesti sõltuvusse jääda ja pakub head väljakutset. Mängus on mõned ühikuvead
suurepärane idee – kehv teostus seni, kuni see meeskond rakendab lahinguväljal ruudustiku või paremat üksuse AI-d või, hei, kuidas oleks, kui muudaks ekraani aktiveerimisalade suurused suuremaks kui KUDU PIKSEL Ma ei saa anda rohkem kui ühte täht. kui proovite vajutada ikooni, et visata granaati või plahvatada punast tünni või isegi lihtsalt KLÕPSAPAUSI teha pindala, mida on praktiliselt võimatu tabada. pettunud. tekkis ka tõsine probleem, et serverid ei laadita enne 10. proovimist – võrguühenduseta režiim?
Dead Ahead: Zombie Warfare Strategické tmtk
Kui saan järgmiseks värskenduseks midagi soovitada, on see võimalus lisada mis tahes koguses või mitmekordses koguses seda eset, kui on vaja meisterdamist, sest on nõme, et tuleb poes meisterdada 20 sama toodet ja sama animatsiooni ikka ja jälle vaadata. ja üle.....
Armusin mängu missioonilt 1-3...aga see kadus kiiresti (loot box system) või pay to win süsteemi tõttu. ooteaeg on liiga pikk, enne kui saate zombisid ründama hakata, ja selle aja vahel loobivad nad teile hullumeelseid zombisid. mis paneb sind tahtma oma inimesi täiendada. ja selleks on vaja münte. mäng ei anna teile piisavalt seda, mida nad tasuvad. Põhimõtteliselt sunnib mäng teid oma statistikat parandama, nii et selle hankimise eest maksate. see on tõesti ebaõiglane.
Lõbus mäng üldiselt... Mulle meeldib vabal ajal zombisid tulistada... lol
Tõesti hea mäng. Graafika on armas ja lõbus. Kuid minu probleem on mitme mängijaga mänguvõimalus. Mul on palju probleeme mitme mängijaga mängurežiimiga. Google'i konto nime ei tohiks mitme mängijaga mängudele peale suruda. Mitme mängijaga nimede muutmine peaks olema valik, eriti kui te ei soovi, et inimesed teie kontosid telefonimängus üles leiaksid...
Väga lahe
See on lõbus, kuid raske pärast esimest tsooni
Lõbus
Päris hea mäng.
Sain selle mängu palju aega tagasi ja mulle meeldis see – nii sõltuvust tekitav. Ärkasin ühel päeval ja see on tagasi esimese asukoha esimesel tasemel. Mis iganes, mulle see mäng meeldib, nii et alustasin sellega uuesti. Pärast umbes 3-tunnist mängimist 2 päeva jooksul on kõik missioonid rasked/õudusunenäod ja ma ei saa neid ületada. Isegi need, mis on märgitud lihtsaks, on peaaegu võimatud. Ma ei tea, mis on teistmoodi, sest ma mängisin seda kogu aeg ega arvanud, et see on kunagi liiga raske, kuid seda on viimastel kuudel ilmselt "uuendatud", sest see pole enam lõbus.
Hea mäng
lahedad animatsioonid muudavad selle 1. etapi jaoks lõbusaks, kuni mõistate, et edasiliikumiseks peate ostma ühe kindla üksuse (austin). Kuid hiljem tabate teist seina, mida raha ei lahenda: mängul pole kiiresti midagi muud anda, kõik see korduv on väljakutsetu ja igav. Sel ajal loobivad arendajad teile naljapakkumisi, et kulutada rohkem raha, kui selleks pole isegi põhjust. Viimane värskendus eemaldas 4 kõige kallimat seadet, mille mängijad lihvisid ja neid enam ei saa – ainult poest ostetud!
Peaksite lisama uusi märke (mida saab müntide abil)
Hämmastav mäng, mis annab teile uskumatu kogemuse, kõik on täiuslikkuse lähedal, välja arvatud üks asi mängus. Ma soovin, et arendajad saaksid seda natuke kohandada, ma tahaksin, et zombid oleksid teie bussile jõudmiseks veidi lähemal. tabas seda, kui nad minu meest ründasid, kui saaksite seda parandada, oleks see kindlasti 5 tärni.
Alguses jättis mäng mulle meeldiva mulje, kuid pärast viimast värskendust on toimunud 2 tohutut muudatust, kui teie tekil olevate üksuste lisavõimalusi muudeti täielikult. See tekitas mängus tasakaalutuse ja ainult need mängijad, kes annetavad eksklusiivse skinni eest, suudavad teisi vallutada. Tagasta oma raha, mille kulutasin vanade lisavõimalustega üksustele
See on hea mäng, kuid see, kuidas mängija kulla teenib, ja mängu raskusaste ei ole minu arvates piisavalt õiglane. Palun mõelge igal tasemel kulla kogus või mängu raskusaste uuesti läbi. Viimaseks parandage rakendus, see jooksis iga 2 mänguminuti järel kokku. Ma muudan arvustust, kui see välja antud on parandatud, tänan
Hea mäng ja vähe reklaame
Äärmiselt lõbus rakendust mängida, tundub, et see julgustab tugevalt reklaame vaatama ja raha kulutama, ilma et oleks võimalik reaalselt mängus esmaklassilist valuutat hankida
mõne aja pärast on peaaegu võimatu läbida uuemaid missioone, isegi selleks, et saada tasemelt 1 tärn 3-st. Ma ei usu, et mängul on tugev taktikaline väärtus. kõik, mida vajate, oli lihtsalt tugevam üksus. ja lihvimine üksuse uuendamiseks on minu arvates liiga karm. 1-nädalane lihvimine võib kaasa tuua ainult ühe seadme +2 HP uuendamise. Ma arvan, et ma ei suuda seda nautida... seda mängides on tunne, nagu teeks kodutöid... vabandust, arendaja. mulle meeldib see kunstistiil siiski... 👍
Üks parimaid zombie mänge, mida olen mänginud, ma armastan koomiksitegelasi, see on tõesti hea mäng
Hea ajapeletuseks
Tundub siiani korras olevat. Mõnevõrra aeglustub pärast päeva või mängimist, kuid paremate üksuste saamiseks tuleb lihvida, nii et näeme.
Mulle väga meeldib see mäng ja tulen alati selle juurde tagasi, kuid ma ei leia seadete nuppu. Nii et ma ei saa heli välja lülitada, sest mulle meeldib videomänge mängides kuulata taskuhäälingusaateid ja muusikat ning seetõttu ei taha ma mängida. Muidu on see 5 tärni
Kena, soovitan kõigile kel huvi.
Olen kindel, et mäng on suurepärane, kuid ma ei jõudnud sissejuhatusest edasi mängida. Mängu esimest korda lõunatamisel palus see teil oma kasutajaandmeid jagada. Et saaksite oma isikuandmete põhjal sihitud reklaami. Seejärel ütlen teile, et saate selle igal ajal keelata. Kuid kui teete seda, ei saa te nende mängu mängida, välja arvatud juhul, kui jagate nendega pidevalt oma andmeid. Sel põhjusel ei saa ma teie mängu mängida. Lihtsalt öelda, et see on tõesti nõme.
Dragon Village Інше ljv
Mängimise alustamiseks on vaja reklaami ID avalikustamist, mis on ilmselgelt mängu kõige olulisem osa. Kas ma võitsin, kui ma ei nõustunud? Kui jah, on mäng sama põnev kui staatiline pilt minimaalsete interaktsioonivõimalustega, nagu mulle esitati. Võib-olla on see kuskil avalikustatud? Edit: ei, seda ei avalikustatud kuskil. Värskendus: saan loobuda pärast seda, kui olen sunnitud registreeruma? Vau, see on petmine! Ma ei taha petta! Kuidas jätkata ilma lubamiseta?
Suurepärane mäng, kuid mulle ei meeldi gaas. See saab ülikiiresti otsa, kas eemaldage bussi gaas või lisage gaasi 40-le või 35-le. Teine asi on müük, see saab kiiresti otsa ja ma arvan, et seda peaks iga päev või nädal uuesti täitma, et meeldiks 2000 münti. Ma armastan seda mängu endiselt väga, kuid väed on liiga kallid, nagu tõesti, nii et peaksite vägesid odavamaks tegema või midagi, mis muudaks mängu lihtsamaks. Kas ka tasemeid võib-olla lihtsamaks teha? Aitäh, oleksin tänulik, kui lisaksin vähemalt 1
Mäng on suurepärane ja lõbus, kuid tõsiasi, et ma pean kulutama 7500 münti ühe ühiku ja 11000 teise ühiku eest, on äärmuslik, mis on üle 50 reaalse mänguvaluuta dollari, et seda saada, välja arvatud juhul, kui mul õnnestus kuidagi võluväel mitte ühtegi münti mängu ajal kulutada. terve mäng. kõik maksab liiga palju. Ja väljakutseid, mis teile münte annavad, on liiga palju. Koguge 200 mündi eest 36 tähte. See on tonni tähti. Praegusel hetkel on mul raske midagi teha, sest iga tase, mille läbin, annab ainult 9 münti. Traaaasshhh
see on lõbus mäng, kuid tänapäeval on see üsna ilmne, kui mõni mäng tahab, et te sellele raha kulutaksite. kui teie edu selles mängus peatub 2. etapi lõpuks, siis teate, et nad tahavad, et te raha kulutaksite. isegi kõigist reklaamidest, mida ma tasuta kauba saamiseks vaatasin, ei piisanud, et sellest jalust üle saada. liiga palju tasu mängimise eest ja liiga vähe mängimist.
Omg ma armastan seda mängu!! Soovitan kõigile, kes otsivad lõbusat meelelahutuslikku zombie-märulimängu, sama kehtib ka selle eelkäija kohta. Minu ainus etteheide on see, et energiasüsteem või mänguliselt teie gaas saab väga kiiresti otsa. Peale selle on see hämmastav! Mobirate, jätka samas vaimus!
Hea mäng, ma lihtsalt vihkan levl 1 etapi 8 missonit ja deemonit, palun tehke see natuke lihtsamaks
See oleks imeline ilma nii paljude reklaamideta
Väga rahapõhine võiks olla parem
mulle meeldib see
Mäng on väga lõbus, kuid arendajad on sellest teadlikud ja püüavad sinult iga dollari välja imeda. Kui soovite mängida midagi päeva või kaks, saate seda teha tasuta, rohkemgi ja peate välja maksma SADU dollareid. Reklaamide edenemise vaatamiseks pole peaaegu ühtegi võimalust. Kaasatud on väga vähe oskusi, kõik põhinevad teie üksuste tasemetel ja jumal aidaku teid, kui te ei otsinud üles ehitamist ega investeerinud valedesse ühikutesse, sest see võtab veel 100 dollarit.
Liigavõitlustes jookseb mustale ekraanile, logi uuesti sisse ja võitluste edenemine läheb kaotsi. Sain Galaxy S21 kõik värskendatud, ka see mäng on raha kahmitseja, sa kohtad inimesi, kes maksavad mängimise eest ja oled ###### või missioonis vastu telliskiviseina.
See on tõesti hea ja võitmiseks on vaja ka strateegiat ning praegu on mul siiani päris hästi läinud
Nutikas ja lõbus mäng, mida hoiab tagasi kohutav lihvimissüsteem. Põhimõtteliselt ei saa te oma ühikuid täiendada ilma reklaame vaatamata, et sundida teid mängukogemuse parandamiseks "lihtsalt" münte ostma. Muutke seda ja ma arvatavasti kaalun sellesse raha investeerimist ja kudemispunktide süsteemi (julguspunktide) kasv on liiga aeglane, kõik, mida ma teha saan, on visata üks kutt 5 jooksva Z vastu ja üks kriimustus teie bussilt eemaldab. 3 tähte. Tee see vähemalt 75% -ni.
ÄRGE KULUTAGE SELLELE IRL $ KASTIDE EEST. Pool aediku sisust on väärtusetud "Maisifarmi" piletid, kuhu jääte mõne sekundiga uppuma... aga te ei saa uuendada, et kauem vastu pidada, SEST POOL AEDRI SISU ON VÄÄRTUMAMAD PILETID. Kaalusin 15 "legendaarse kasti" eest 10 dollarit rohkem kulutada, kuid see müra on ära. AVALDAJA: võib-olla aitavad need piletid edasijõudnuid, aga sa võõrandad uusi. Mul on kibedalt kahju juba kulutatud 20 dollarist ja ainuüksi sellelt mängijalt läksite teile maksma 10 dollarit.
Lõbus väike ajaraiskamine, nagu kommipuru või mõni muu mobiilimäng.